Pàris à la plus belleExquisite Woodiness Eau de Parfum voor Vrouwen

Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum voor Vrouwen
Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,00

Je bespaart 13%
80 ml
77,15

1 stuk(s) op voorraad | Code: ACE00300
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Mysterieuze, magische en sensuele schoonheid krijgt vorm in deze houtachtige geur. De eau de parfum Pàris à la plus belle Exquisite Woodiness Oud & Bourbon Vanilla met noten van vanille en oudh zet aan tot het beleven van avonturen en het onthullen van geheimen.

  • verwarmende, oosterse, houtachtige geur
  • rijk en exotisch
  • ideale geur voor avondgelegenheden

Samenstelling van de geur
De aantrekkelijke combinatie van vanille en sandelhout hult de huid in een exotische sluier. Het sensuele akkoord wordt aangevuld door agarhout oftewel oudh, een traditioneel ingrediënt in Arabische parfums. Deze zware compositie wordt verlicht met de sprankelende tonen van mandarijn en bergamot, en de bloemige akkoorden van fresia en viooltjes geven de geur een zachtheid die je zou willen aanraken.

Het verhaal van de geur
De vrouw die van de geur Exquisite Woodiness houdt, is nieuwsgierig en staat open voor avontuur. Ze kan zonder problemen spontaan haar koffers pakken en zich laten weglokken door alles wat exotisch is. Niets weerhoudt haar ervan om de hele nacht te dansen en in de vroege ochtenduurtjes de sterrenhemel boven de stad te bewonderen. Tijdens koudere nachten hult ze zich in de geur van een kleurig geweven kasjmieren sjaal. De parfumeuse Matilde Bijaoui zegt over deze creatie dat het een geur vol contrasten is, heen en weer geslingerd tussen de frisheid van fresia en de verwarmende gloed van vanille en oudh.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Freesia , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Nectarine, Viooltje , Oud
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Bourbon Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig, houtachtig