Pàris à la plus belleDelicious Floral Eau de Parfum voor Vrouwen

Pàris à la plus belle Delicious Floral Eau de Parfum voor Vrouwen
Pàris à la plus belle Delicious Floral Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,00

Je bespaart 5%
80 ml
84,11

2 stuk(s) op voorraad | Code: PPB00301
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Heb je soms zin om speels en zorgeloos te zijn? In de eau de parfum Pàris à la plus belle Delicious Floral Jasmine Absolute & Pink Pepper gaat pure vreugde schuil. Jasmijn en roze peper zetten aan tot spontaniteit en prikkelen je speelse ik. 

  • vrolijke, frisse geur
  • jeugdig en zorgeloos
  • ongedwongen geur voor elke dag

Samenstelling van de geur
De geur Delicious Floral verwelkomt je met een akkoord van roze peper, rode bessen en bergamot dat doet denken aan een sprankelende schuimwijn. Jasmijn, plumeria en lis versieren met hun fluwelen bloemen de zinnelijke mengeling van sandelhout, vanille en de tonkaboon. Deze bloemige geur is zo bedwelmend en intens als een hartstochtelijk kus.

Het verhaal van de geur
De geur Delicious Floral hoort bij een vrouw met een jonge geest die zich niet laat beperken door conventies. Ze houdt van plezier, kleur, vers fruit en meisjesachtig vermaak. Ze kan genieten van shoppen met vriendinnen of een wedstrijdje nagellakken. Ze houdt van dansen en kan eender welke situatie omtoveren tot amusement. Het geheim van haar jeugdigheid is een onuitputtelijk optimisme. De maakster van deze geur, parfumeuse Julie Massé, stelt zich Delicious Floral voor als een veld vol zonovergoten bloemen en daarom vermengde ze de bloemenakkoorden met de verwarmende combinatie van vanille en tonkaboon.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bessen , Bergamot , Cassis
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Echte Arabische Jasmijn , Frangipani, Iris
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Belambra Hout , Vanille , Tonkaboon
Geursoort
bloemig, specerijen, houtachtig