Parfums De MarlyHerod Royal Essence Eau de Parfum voor Mannen

4×
Parfums De Marly Herod Royal Essence Eau de Parfum voor Mannen
Parfums De Marly Herod Royal Essence Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
125 ml
207,10

Op voorraad | Code: PDM0055
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Geef je over aan de luxueuze geur die verborgen zit achter het glas van een opzichtige flacon. De eau de parfum voor mannen Parfums De Marly Herod Royal Essence is een ode aan vanille in een buitengewoon harmonieuze combinatie met noten van hout en kruiden – met een subtiel maar niet minder indrukwekkend resultaat.

  • houtachtige geur met kruidige tonen
  • ideaal voor de koude maanden of om ‘s avonds te dragen
  • auteur van de geur is Olivier Pescheux

Samenstelling van de geur
Meteen in het begin word je betoverd door de combinatie van pikante peper en onmiskenbare kaneel. Na een tijdje treden noten van tabak en duistere, rokerige wierook op de voorgrond. De hele geurcompositie steunt op de combinatie van warme vanille met noten van muskus, die het langst op je huid blijven hangen.

Verhaal van de geur
De gourmand geur Parfums De Marly Herod Royal Essence bekoort alle liefhebbers van houtachtige noten. Sinds zijn lancering in het jaar 2012 betovert de geur iedereen met zijn warme en tegelijk stoutmoedige karakter.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Paprika , Kaneel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tabak , Schijnhulst, Wierook , Labdanum
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ceder , Iso E Super , Vetiver , Cipriol Olie , Vanille
Geursoort
specerijen, houtachtig

De luxe nicheparfums van Parfums de Marly zijn geïnspireerd door de tijd van Lodewijk XV, die bekend stond om zijn grote passie voor parfums. Hij hield vooral van extravagante parfums met een rijke samenstelling en een bijzondere intensiteit. Hij verlangde elke dag een andere geur in zijn kamer, en ook zijn geurende fonteinen zijn beroemd geworden.

Parfums de Marly doen herinneren aan de rijke recepties en uitbundige feestelijkheden, die op het Château de Marly plaatsvonden voor het genoegen van de leden van het Koninklijk Hof en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Behalve een herleving van het eerlijke ambacht van parfumeur, brengt het merk Parfums de Marly ook een hommage aan de prestigieuze paardenrennen. Daarvan was Lodewijk XV een vurig bewonderaar. Elk van de geuren draagt de naam en het karakter van een van de zeldzame paardenrassen die aan het Franse hof verschenen. Zo kunt u bijvoorbeeld de geur opsnuiven van Parfums de Marly Herod, Oajan of Pegasus.

Elk parfum van Parfums de Marly verbergt de bekoring van de Franse geschiedenis. Dompel je onder in de rijke essenties van de fijnste grondstoffen die in de 18e eeuw, het gouden tijdperk van de parfumerie werden toegepast.