Parfums De Marly Delina Royal Essence geparfumeerde douchegel voor Vrouwen

Parfums De Marly Delina Royal Essence geparfumeerde douchegel voor Vrouwen
Parfums De Marly Delina Royal Essence geparfumeerde douchegel voor Vrouwen
Gratis verzending
200 ml
52,20

Code: PDM00626 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Parfums De Marly Delina Royal Essence
Samenstelling

Verander je dagelijkse bad of douche in een speciale ervaring waarop je je elke dag opnieuw verheugt. Het doucheproduct Parfums De Marly Delina Royal Essence laat je huid heerlijk ruiken en is een streling voor de zintuigen.

Kenmerken:

  • de huid is fluweelzacht en glad
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Samenstelling

Consistentie
gel

Over het merk Parfums De Marly

De luxe nicheparfums van Parfums de Marly zijn geïnspireerd door de tijd van Lodewijk XV, die bekend stond om zijn grote passie voor parfums. Hij hield vooral van extravagante parfums met een rijke samenstelling en een bijzondere intensiteit. Hij verlangde elke dag een andere geur in zijn kamer, en ook zijn geurende fonteinen zijn beroemd geworden.

Parfums de Marly doen herinneren aan de rijke recepties en uitbundige feestelijkheden, die op het Château de Marly plaatsvonden voor het genoegen van de leden van het Koninklijk Hof en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Behalve een herleving van het eerlijke ambacht van parfumeur, brengt het merk Parfums de Marly ook een hommage aan de prestigieuze paardenrennen. Daarvan was Lodewijk XV een vurig bewonderaar. Elk van de geuren draagt de naam en het karakter van een van de zeldzame paardenrassen die aan het Franse hof verschenen. Zo kunt u bijvoorbeeld de geur opsnuiven van Parfums de Marly Herod, Oajan of Pegasus.

Elk parfum van Parfums de Marly verbergt de bekoring van de Franse geschiedenis. Dompel je onder in de rijke essenties van de fijnste grondstoffen die in de 18e eeuw, het gouden tijdperk van de parfumerie werden toegepast.

Review Parfums De Marly Delina Royal Essence