Parfums De MarlyDelina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum voor Vrouwen

Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum voor Vrouwen
Parfums De Marly Delina Royal Essence Exclusif Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
235,00

Je bespaart 5%
75 ml
223,20

Op voorraad | Code: PDM00324
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Ben jij ook alleen maar tevreden met het allerbeste? Dan is de eau de parfum Delina Royal Essence Exclusif van Parfums De Marly jou op het lijf geschreven. Zoals de naam al verraadt, is de samenstelling vol bloemige tonen en sappig fruit letterlijk een exclusieve belevenis.

  • oosterse, bloemige geur
  • voor de uitzonderlijke vrouw
  • voor de hele dag

Samenstelling van de geur
In de onweerstaanbare opening van de geur wordt de hoofdrol gespeeld door de sappige tonen van exotische lychee, frisse grapefruit, zoete peer en bergamot. Het hart is doordrongen van warme vetiver, kostbare Damascener roos, petalia en wierook. De aangename finish behoort toe aan houtachtige akkoorden, tedere vanille en amber.

Verhaal van de geur
De geur werd op de markt gebracht in 2018, een jaar na de lancering van de parfum Delina Royal Essence. De geurcompositie is opnieuw van de hand van parfumeur Quentin Bisch.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lychee , Bergamot , Grapefruit , Peer
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Petalia , Vetiver , Incense, Rosa Damascena
Geursoort
bloemig

De luxe nicheparfums van Parfums de Marly zijn geïnspireerd door de tijd van Lodewijk XV, die bekend stond om zijn grote passie voor parfums. Hij hield vooral van extravagante parfums met een rijke samenstelling en een bijzondere intensiteit. Hij verlangde elke dag een andere geur in zijn kamer, en ook zijn geurende fonteinen zijn beroemd geworden.

Parfums de Marly doen herinneren aan de rijke recepties en uitbundige feestelijkheden, die op het Château de Marly plaatsvonden voor het genoegen van de leden van het Koninklijk Hof en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. Behalve een herleving van het eerlijke ambacht van parfumeur, brengt het merk Parfums de Marly ook een hommage aan de prestigieuze paardenrennen. Daarvan was Lodewijk XV een vurig bewonderaar. Elk van de geuren draagt de naam en het karakter van een van de zeldzame paardenrassen die aan het Franse hof verschenen. Zo kunt u bijvoorbeeld de geur opsnuiven van Parfums de Marly Herod, Oajan of Pegasus.

Elk parfum van Parfums de Marly verbergt de bekoring van de Franse geschiedenis. Dompel je onder in de rijke essenties van de fijnste grondstoffen die in de 18e eeuw, het gouden tijdperk van de parfumerie werden toegepast.