Paddywax Urban Bergamot + Mahogany geurkaars II.

Paddywax Urban Bergamot + Mahogany geurkaars II.
Paddywax Urban Bergamot + Mahogany geurkaars II.
99 gr

Code: PWX00506 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Paddywax Urban Bergamot + Mahogany
Samenstelling

Geurkaars Paddywax Urban Bergamot + Mahogany geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • citrusgeur
  • het potje kan nadat de kaars is opgebrand nog gebruikt worden als stijlvolle accessoire

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Bittere Sinaasappel , citrusschil
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Eucalyptus , Scharlei , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Amber
Soorten huisgeur
houtachtig, citrus
Type Lont
katoen
Type Wax
soja

Review Paddywax Urban Bergamot + Mahogany