PaddywaxLa Playa Amber & Coconut geurkaars

Paddywax La Playa Amber & Coconut geurkaars
Paddywax La Playa Amber & Coconut geurkaars
255 gr
36,00

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: PWX00903
1
Cadeautje voor jou
Huisgeuren nu met de 20% korting. Gebruik de code home in het winkelmandje. De korting geldt niet op producten in de aanbiedng of uitverkoop.
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
morgen al woensdag 19-1-2022

Geurkaars Paddywax La Playa Amber & Coconut geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • het potje kan nadat de kaars is opgebrand nog gebruikt worden als stijlvolle accessoire
  • zoet aroma
  • kruidig aroma
  • frisse geur
  • stijlvol potje

Ingrediënten:

  • met sojawas
  • katoenen lont

Hoe te gebruiken:
Laat de kaars altijd branden totdat minstens de volledige bovenste laag gesmolten is. Zo voorkom je dat er een kuiltje in de was ontstaat. Volg de bijgevoegde instructies. Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Limoen , Bergamot , zwarte kokos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vetiver , WItte Bloemen , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Amber , Sandelhout , Muskus
Soorten huisgeur
neutraal, zoet, kruidig
Type Lont
katoen
Aantal Lonten
1
Type Wax
soja
Materiaal
glas