Paddywax Boheme Black Coconut & Amber geurkaars I.

Paddywax Boheme Black Coconut & Amber geurkaars I.
Paddywax Boheme Black Coconut & Amber geurkaars I.
354 gr

Code: PWX00374 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Paddywax Boheme Black Coconut & Amber
Samenstelling

Geurkaars Paddywax Boheme Black Coconut & Amber geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • zoet aroma
  • houtachtige geur
  • stijlvol potje
  • het potje kan nadat de kaars is opgebrand nog gebruikt worden als stijlvolle accessoire

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
zwarte kokos, Limoen , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Rook Noten , WItte Bloemen , Vetiver , Patchuli
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Tonkaboon , Sandelhout
Soorten huisgeur
houtachtig, zoet
Type Lont
katoen
Type Wax
soja

Review Paddywax Boheme Black Coconut & Amber