Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus geurkaars in blik

Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus geurkaars in blik
Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus geurkaars in blik
56 gr

Code: PWX00480 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus
Samenstelling

Geurkaars Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • frisse geur
  • kruidenaroma
  • citrusgeur
  • lentegeur
  • zomergeur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Sinaasappel , Limoen , Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Verbena , Eucalyptus , Geranium
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Petitgrain , Groene Bladeren, Lelietje van Dalen
Soorten huisgeur
citrus, kruiden, fris
Type Lont
katoen
Type Wax
soja

Review Paddywax Apothecary Verbena & Eucalyptus