Paddywax Apothecary Amber & Smokegeurkaars

Paddywax Apothecary Amber & Smoke geurkaars
Paddywax Apothecary Amber & Smoke geurkaars
226 gr
25,50

Code: PWX00372 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Paddywax Apothecary Amber & Smoke
Samenstelling

Geurkaars Paddywax Apothecary Amber & Smoke geeft je huis een heerlijke geur om een gezellige sfeer te creëren waardoor je zich altijd goed voelt.

Kenmerken:

  • oosters aroma
  • kruidig aroma
  • zoet aroma
  • warme geur

Hoe te gebruiken:
Plaats de kaars op een voldoende hittebestendig oppervlak. Laat hem niet langer dan 4 uur branden. Laat hem nooit helemaal opbranden. Laat de brandende kaars nooit onbeheerd achter in de buurt van licht ontvlambare voorwerpen. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Balsem , Amber
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kruidnagel , Patchuli , Kaneel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Rook Noten , Sandelhout
Karakter van de huisparfum
kruidig
Type Lont
katoen
Type Wax
soja

Review Paddywax Apothecary Amber & Smoke