Paco Rabanne UltravioletEau de Parfum voor Vrouwen

Paco Rabanne Ultraviolet Eau de Parfum voor Vrouwen
Paco Rabanne Ultraviolet Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
99,40

Je bespaart 26%
80 ml
73,10

Code: PAR0061 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 9-6-2020
UPS Air Mail
dinsdag 9-6-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Ultraviolet
Samenstelling

Geef je over aan een emotie die je weliswaar niet kan zien, maar des te beter kan ruiken. De legendarische eau de parfum voor vrouwen Paco Rabanne Ultraviolet betovert je steeds opnieuw met zijn aantrekkelijke combinatie van pittige chilipeper met tonen van jasmijn en vanille.

  • bloemige, oosterse geur
  • voor de moderne vrouw die anders wil zijn dan de andere
  • geschikt om zowel dagelijks als op speciale gelegenheden te dragen

Samenstelling van de geur
Laat je verlokken door de tonen van pikante chilipeper en zoete braambessen die je als eerste ruikt. Een tijdje later wordt de geur aangevuld met akkoorden van frisse jasmijn en osmanthus, en de hele geurervaring krijgt een harmonieuze finish dankzij het duo van verwarmende vanille uit Madagaskar en ambergris.

Verhaal van de geur
De geur Paco Rabanne Ultraviolet werd gelanceerd in 1999 en is sindsdien een vaste waarde onder de eau de parfums voor vrouwen. 

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Spaanse Peper , Bramen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Chineese Osmanthus , Echte Arabische Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Madagascar Vanille
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Ultraviolet