Paco Rabanne Pure XS Gift SetV. voor Mannen

Paco Rabanne Pure XS Gift Set  V. voor Mannen
Paco Rabanne Pure XS Gift Set  V. voor Mannen
77,90

Code: PAR11868 | Op voorraad

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 10 ml

1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Pure XS
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen Paco Rabanne Pure XS in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • doet elke man plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 10 ml

Samenstelling

Geursoort
aromatisch, specerijen
Set variant
Gift Set

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Pure XS