Paco Rabanne Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen

Paco Rabanne Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
Paco Rabanne Pour Homme Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Code: PAR0037 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Pour Homme
Samenstelling

Niets vangt de essentie van mannelijkheid zo goed als de geur van een pas geschoren gezicht. De eau de toilette Paco Rabanne Pour Homme laat je charisma naar boven komen en voert je mee op een vintage golf met een honing-tabakachtige ondertoon.

  • aromatische fougèregeur op de grens tussen frisheid en verwarmende mannelijkheid
  • geschikt om zowel elke dag als bij speciale gelegenheden te dragen
  • de geur ontving een prestigieuze FiFi Award

Samenstelling van de geur
Meteen in het begin word je verrast door de aromatische tonen van lavendel, aangevuld door subtiele tijm. Na een tijdje ruik je de combinatie van delicate geranium en kruidnagel, samen met de verwarmende zoetheid van tonkaboon. In de basisnoten van de geurcompositie worden akkoorden van eikenmos en tabaksbladeren verenigd.

Verhaal van de geur
De geur Paco Rabanne Pour Homme werd al in het jaar 1973 gelanceerd. Sindsdien is hij niets van zijn charme verloren, maar daarentegen nog steeds geliefd bij meerdere generaties. Probeer ook jij deze klassieke, kruidige mannengeur met moderne elementen die een groot potentieel heeft om ook voor jou een onvervangbare blijver te worden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Tijm , Lavendel , Dragon
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kruidnagel , Geranium , Tonkaboon
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Tabaksblad , Eikenmos
Geursoort
aromatisch

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Pour Homme