Paco Rabanne Pour Elle

Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml

Paco Rabanne Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen  50 ml
50 ml

Code: PAR0030 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Paco Rabanne Pour Elle
50 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Pour Elle

Paco Rabanne Pour Elle Eau de Parfum is een hommage aan natuurlijke schoonheid, vrouwelijkheid en elegantie. Het accentueert je natuurlijke charme en ontspannen verfijning.

  • bloemig-fruitige geur
  • kruidige geur
  • houtachtige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten
Freesia, Mandarijn, Peper
Hartnoten
Jasmijn, Karo Korund, Roos
Basisnoten
Amber, Hout, Perzik
Geursoort
bloemig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Beoordeling Paco Rabanne Pour Elle

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!