Paco Rabanne Pour Elle

Eau de Parfum voor Vrouwen 50 ml

Paco Rabanne Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen  50 ml
Paco Rabanne Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen  50 ml
Paco Rabanne Pour Elle Eau de Parfum voor Vrouwen  50 ml
50 ml
28,90

Code: PAR0030 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 22-10-2018
Paco Rabanne Pour Elle
50 ml | 28,90

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Pour Elle

Paco Rabanne Pour Elle Eau de Parfum is een hommage aan natuurlijke schoonheid, vrouwelijkheid en elegantie. Het accentueert je natuurlijke charme en ontspannen verfijning.

  • bloemig-fruitige geur
  • kruidige geur
  • houtachtige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Basisnoten
Amber, Hout, Perzik
Hartnoten
Jasmijn, Karo Korund, Roos
Topnoten
Freesia, Mandarijn, Peper
Geursoort
bloemig

Over het merk Paco Rabanne

Oscar de la Renta kwam uit de Dominicaanse Republiek, die hij op 18-jarige leeftijd verliet om in Spanje te gaan studeren. Hier wijdde hij zich aan de schilderkunst aan de Academie van San Fernando in Madrid. Al snel leerde hij zich oriënteren in de wereld van fashion design en begon met het vervaardigen van schetsen voor toonaangevende Spaanse modehuizen.

In zijn werk kwamen zowel exotisme, kleur en licht zaken die zo typerend zijn voor zijn geboorteplaats, evenals zigeunermotieven die geïnspireerd waren door Spanje tot uiting. Zijn eigen bedrijf – Oscar de la Renta Couture – richtte de ontwerper op in 1973 en hij breidde dat vervolgens uit met woningtextiel, herenkleding en parfums.

In 1977 werd het parfum Oscar op de markt gebracht, een geur die onmiddellijk de wereld veroverde. Het merk verwierf een stabiele plek in de parfumerie en Oscar de la Renta wordt vandaag de dag beschouwd als een van de grootste iconen van de Amerikaanse mode.