Paco Rabanne Pure XS NightEau de Parfum voor Mannen

Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum voor Mannen
Paco Rabanne Pure XS Night Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
100 ml
65,00

Code: PAR11643 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 7-12-2020
Persoonlijk ophalen
donderdag 10-12-2020
UPS Air Mail
donderdag 3-12-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Pure XS Night
Samenstelling

De eau de parfum Paco Rabanne Pure XS Night wekt onmiddellijk het verlangen op en geeft energie aan je zintuigen. Hij onderstreept je natuurlijke sensualiteit, charme en het gemak waarmee je altijd indruk maakt en krijgt wat je wilt. De zin om met het vuur te spelen kan dankzij deze geur volledig uit de hand lopen.

  • kruidige oosterse geur
  • voor avontuurlijke mannen zonder grenzen
  • geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen

Samenstelling van de geur
De hele vurige exotische compositie wordt gekenmerkt door de dualiteit van scherpe en koele tonen. De topnoten van Paco Rabanne Pure XS Night combineren afrodisiacumtonen van ginseng en dominerende gember. Het zintuigen betoverende begin wordt aangevuld met een verfijnde mix van cacao, kaneel en vanille die met innerlijke vuur zal spelen. De eau de parfum gradeert met zoete caramelakkoorden die in evenwicht worden gehouden door de aangenaam bittere myrrhe.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gember , Ginseng
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vanille , Cacao , Kaneel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Caramel, Mirre
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Pure XS Night