Paco Rabanne OlympéaEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum voor Vrouwen
Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
105,00

Je bespaart 34%
80 ml
68,90

Code: PAR3599 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Olympéa
Samenstelling

Neem terug wat van jou is! De eau de parfum Paco Rabanne Olympéa is een oproep voor alle vrouwen om de kracht te herkennen die ze hebben. Wees niet bang om van jezelf een godin te maken, een charmante en unieke icoon. Deze geur schudt de aarde onder je voeten en de man van je leven valt voor je op zijn knieën.

  • frisse en toch sterke, bloemig-oosterse geur
  • gemaakt voor de godinnen van de moderne tijd
  • de perfecte vrouwelijke tegenhanger van Paco Rabanne Invictus voor mannen

Samenstelling van de geur
Het gepassioneerde duel vindt al plaats in de topnoten. De frisse akkoorden van groene mandarijn en waterjasmijn vechten om je aandacht met de verbluffende sensualiteit van gemberbloem. De hartnoten van deze geurcompositie zijn gebaseerd op atypische, maar des te boeiender tonen van "zoute vanille". De sensuele basisnoten combineren vervolgens kasjmier-hout en echte amber.

Het verhaal van de geur
Paco Rabanne Olympea is geïntroduceerd in 2015 en is een ontmoetingsplaats van atletiek, competitie en overwinning. Ook het flaconontwerp verwijst naar een lauwerkrans, al eeuwen het symbool van roem en overwinning. Ontworpen door Marc Ange, een kunstenaar uit Rome.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Gemberbloem, Jasmijn , Groene Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vanille , Zout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Kasjmier Hout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Olympéa