Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum voor Vrouwen

Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum voor Vrouwen
Paco Rabanne Lady Million Fabulous Eau de Parfum voor Vrouwen
Nieuw
80 ml
119,20

Code: PAR12117 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Paco Rabanne Lady Million Fabulous
Samenstelling

De ster van de avond ben jij! De eau de parfum voor vrouwen Paco Rabanne Lady Million Fabulous is de perfecte aanvulling op je oogverblindende outfit die schittert op het ritme van de muziek. Toon je extravagantie, je vrouwelijkheid, je charisma – of je nu op de dansvloer staat of om het even waar.

  • oriëntaalse, bloemige geur met stralende en sensuele noten
  • vormt een duo met de mannenparfum Paco Rabanne 1 Million Parfum
  • gelanceerd in 2021

Samenstelling van de geur
De topnoten zorgen voor een betovering van de zinnen dankzij de frisse mandarijnolie, gekruid met een snufje roze peper en aangevuld met een akkoord van heet zand. Even later komen de zonnig stralende noten van jasmijn volledig tot uiting, samen met ylang-ylang en tuberoos. De geur krijgt iets sensueels door de zoetig-warme tonkaboon, het elegante mos en vanille, die je tot het einde blijven vergezellen.

Verhaal van de geur
In de sfeer van een nacht vol glitter, muziek en dans word je meegesleurd door de geur Paco Rabanne Lady Million Fabulous. Die werd ontworpen voor de vrouw die de uitdaging aangaat om volop te genieten van alle blikken die ze aantrekt zodra ze de dansvloer betreedt. Op dat moment straalt ze de pure vreugde uit die de muziek haar brengt.

Ook de flacon werd getooid in een schitterendere versie dankzij de zwarte glitters op zowel de flacon als het doosje, en roept perfect de sfeer van een party op. Deze geur zorgt dat elke vrouw zich de ster van de avond voelt. One in a million.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Zand , mandarijnolie
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Ylang-Ylang , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Mos, Tonkaboon
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Lady Million Fabulous