Paco Rabanne Lady Million

Douchegel voor Vrouwen 200 ml

Paco Rabanne Lady Million Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Paco Rabanne Lady Million Douchegel voor Vrouwen  200 ml
Paco Rabanne Lady Million Douchegel voor Vrouwen  200 ml
200 ml
27,90

Code: PAR6330 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 19-10-2018
Paco Rabanne Lady Million
200 ml | 27,90

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Lady Million

Het douchegel Paco Rabanne Lady Million is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde lijn. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Paco Rabanne

Oscar de la Renta kwam uit de Dominicaanse Republiek, die hij op 18-jarige leeftijd verliet om in Spanje te gaan studeren. Hier wijdde hij zich aan de schilderkunst aan de Academie van San Fernando in Madrid. Al snel leerde hij zich oriënteren in de wereld van fashion design en begon met het vervaardigen van schetsen voor toonaangevende Spaanse modehuizen.

In zijn werk kwamen zowel exotisme, kleur en licht zaken die zo typerend zijn voor zijn geboorteplaats, evenals zigeunermotieven die geïnspireerd waren door Spanje tot uiting. Zijn eigen bedrijf – Oscar de la Renta Couture – richtte de ontwerper op in 1973 en hij breidde dat vervolgens uit met woningtextiel, herenkleding en parfums.

In 1977 werd het parfum Oscar op de markt gebracht, een geur die onmiddellijk de wereld veroverde. Het merk verwierf een stabiele plek in de parfumerie en Oscar de la Renta wordt vandaag de dag beschouwd als een van de grootste iconen van de Amerikaanse mode.

Menu