Paco Rabanne Invictus Intenseeau de toilette voor Mannen

Paco Rabanne Invictus Intense eau de toilette voor Mannen
Paco Rabanne Invictus Intense eau de toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
94,90

Je bespaart 35%
100 ml
61,50

Code: PAR5569 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 7-7-2020
UPS Air Mail
dinsdag 7-7-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Invictus Intense
Samenstelling

Klaar voor een nieuwe uitdaging? De winnaar van het duel tussen de allerbeste zal voor altijd van jou zijn. De eau de toilette voor mannen Paco Rabanne Invictus Intense is een belichaming van kracht op zijn absolute hoogtepunt. Laat zijn verbluffende magie je zintuigen beheersen en word een onoverwinnelijke held.

  • voor de man die altijd wil winnen
  • aromatische geur met houtachtige akkoorden
  • vormt samen met de geur Paco Rabanne Olympéa Intense een “goddelijk” geurenduo

Samenstelling van de geur
De geurcompositie weerspiegelt een magisch duel van twee krachten. De eerste komt tot uiting in de topnoten van de geur die opent met een pikante impuls van zwarte peper en oranjebloesem. Daarna treden akkoorden van laurier en whisky op de voorgrond. De basis van de geur maakt plaats voor een dominante uiting van zwarte en echte amber die de tegengestelde kracht voorstellen en de eau de toilette een sensuele schittering geven.

Verhaal van de geur
Invictus Intense is een vervolg op de geur Invictus die een verhaal van onverslaanbare mannelijke kracht in zich draagt. De nieuwe variant Intense belichaamt ook deze keer een enorme macht, maar nu nog groter. Tegenover de cultgeur Invictus heeft de flacon een donkerdere tint. De vorm van een overwinningsbeker werd wel behouden. De geur werd gelanceerd in 2016.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Peper , Sinaasappelbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Laulier , Whiskey
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ambergris, Zwart Amber , Zout
Geursoort
aromatisch

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Invictus Intense