Paco Rabanne Invictus

Douchegel voor Mannen 150 ml

Paco Rabanne Invictus Douchegel voor Mannen 150 ml
Paco Rabanne Invictus Douchegel voor Mannen 150 ml
Paco Rabanne Invictus Douchegel voor Mannen 150 ml
28,40
Korting 22%
150 ml
22,20

Code: PAR0523 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
vrijdag 26-4-2019
Paco Rabanne Invictus
150 ml | 22,20

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Invictus

Het douchegel Paco Rabanne Invictus is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde lijn. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Beoordeling Paco Rabanne Invictus

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!