Paco Rabanne Invictus

Aftershave lotion voor Mannen 100 ml

Paco Rabanne Invictus Aftershave lotion  voor Mannen  100 ml
Paco Rabanne Invictus Aftershave lotion  voor Mannen  100 ml
53,90

Je bespaart 22%
100 ml
42,30

Code: PAR0524 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
Paco Rabanne Invictus
100 ml | 42,30

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Invictus

De aftershave voor mannen Paco Rabanne Invictus is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Verfrist de huid die na het scheren geïrriteerd en roodachtig is, laat hem geuren en levert een nieuwe portie energie.

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Beoordeling Paco Rabanne Invictus

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!