Paco Rabanne Invictus

Aftershave lotion voor Mannen 100 ml

Paco Rabanne Invictus Aftershave lotion  voor Mannen 100 ml
Paco Rabanne Invictus Aftershave lotion  voor Mannen 100 ml
Paco Rabanne Invictus Aftershave lotion  voor Mannen 100 ml
100 ml
38,70

Code: PAR0524 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 26-9-2018
Paco Rabanne Invictus
100 ml | 38,70

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Invictus

De aftershave voor mannen Paco Rabanne Invictus is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Verfrist de huid die na het scheren geïrriteerd en roodachtig is, laat hem geuren en levert een nieuwe portie energie.

Over het merk Paco Rabanne

Oscar de la Renta kwam uit de Dominicaanse Republiek, die hij op 18-jarige leeftijd verliet om in Spanje te gaan studeren. Hier wijdde hij zich aan de schilderkunst aan de Academie van San Fernando in Madrid. Al snel leerde hij zich oriënteren in de wereld van fashion design en begon met het vervaardigen van schetsen voor toonaangevende Spaanse modehuizen.

In zijn werk kwamen zowel exotisme, kleur en licht zaken die zo typerend zijn voor zijn geboorteplaats, evenals zigeunermotieven die geïnspireerd waren door Spanje tot uiting. Zijn eigen bedrijf – Oscar de la Renta Couture – richtte de ontwerper op in 1973 en hij breidde dat vervolgens uit met woningtextiel, herenkleding en parfums.

In 1977 werd het parfum Oscar op de markt gebracht, een geur die onmiddellijk de wereld veroverde. Het merk verwierf een stabiele plek in de parfumerie en Oscar de la Renta wordt vandaag de dag beschouwd als een van de grootste iconen van de Amerikaanse mode.

Menu