Paco Rabanne Black XS For HerEau de Parfum voor Vrouwen

Paco Rabanne Black XS  For Her Eau de Parfum voor Vrouwen
Paco Rabanne Black XS  For Her Eau de Parfum voor Vrouwen
80 ml
70,60

Code: PAR07444 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 27-11-2020
Persoonlijk ophalen
vrijdag 27-11-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 26-11-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Black XS For Her
Samenstelling

Maak de slapende rebel in je wakker en ontdek hoe het is om met volle zin regels te breken. De moed om elk moment voluit te leven krijg je van de eau de parfum voor vrouwen Paco Rabanne Black XS For Her. Hul je in de suggestieve tonen van rode bosbessen en zwarte vanille, en geef je over aan deze uitdagende geur.

  • oosterse, houtachtige geur
  • voor de vrouw die haar verleidelijkheid wil onderstrepen
  • geschikt om zowel dagelijks als op speciale gelegenheden te dragen

Samenstelling van de geur
Meteen na het opdoen overvalt de geur Paco Rabanne Black XS For Her je zintuigen met een opmerkelijk trio van de essences van rode bosbessen, roze peper en oosterse tamarinde. Na enkele minuten komen hier de tonen van zwarte viooltjes bij, eersteklas cacao en bloeiende roos. Uiteindelijk brengen akkoorden van zwarte vanille in combinatie met sandelhout en Massoïa hout, die je misschien herkent in de basisnoten van de geur, je hoofd op hol.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Tamarinde , Cranberry
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Zwarte Viooltje, Roos , Cacao
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Zwarte Vanille , Massoia , Sandelhout
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Black XS For Her