Paco Rabanne Black XS For Her Gift SetIV. voor Vrouwen

Paco Rabanne Black XS  For Her Gift Set  IV. voor Vrouwen
Paco Rabanne Black XS  For Her Gift Set  IV. voor Vrouwen
90,90

Code: PAR11924 | Op voorraad

Eau de Parfum 80 ml + Bodylotion 100 ml

1
PostNL
vrijdag 22-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 22-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 22-1-2021

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne Black XS For Her
Samenstelling

Doe jezelf of je naasten plezier met de volmaakte parfumset Paco RabanneBlack XSFor Her. Een geur is altijd een geknipt cadeau.

Kenmerken:

  • luxe geur
  • pleziert elke vrouw
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 80 ml
  • Bodylotion 100 ml

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse
Set variant
Gift Set

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne Black XS For Her