Paco Rabanne 1 Million LuckyEau de Toilette voor Mannen

2×
Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette voor Mannen
Paco Rabanne 1 Million Lucky Eau de Toilette voor Mannen
Aanbevolen detailhandelsprijs
89,72

Je bespaart 38%
100 ml
55,90

Code: PAR06881 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Bij een aankoop van het merk Paco Rabanne boven de € 55 ontvang je gratis een miniparfum. In het winkelmadje kan je uit meerdere varianten kiezen. Bij een aankoop boven de € 80 van dit merk krijg je gratis nog een cosmeticatasje.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
zaterdag 31-10-2020
Persoonlijk ophalen
zaterdag 31-10-2020
UPS Air Mail
vrijdag 30-10-2020

Beschrijving van het parfum Paco Rabanne 1 Million Lucky
Samenstelling

Wat je dromen ook zijn, maak ze waar en leef je leven naar je wens. De eau de toilette Paco Rabanne 1 Million is een onmisbare metgezel voor alle mannen die weten dat het leven een spel is met eindeloze mogelijkheden.

  • intense, zoete houtige geur
  • voor een man is die niet bang is zich te onderscheiden van de menigte
  • geschikt om overdag en ´s avonds te dragen

Samenstelling van de geur
De inleiding bestaat uit de pulserende verbinding van kersen, grapefruit en ozonakkoorden. Het hart van dit eau de toilette wordt gevormd door de zoetige tonen van hazelnoot, die in combinatie met honing, jasmijn en hout de gehele compositie volheid en luxe verlenen. De basis van de geur van vetiver en patchoeli heeft de bijzondere bitterheid van eikenmos.

Het verhaal van de geur
Als goud niet genoeg is, verschijnt een van de duurste metalen op het toneel – platina. En juist dat metaal wordt gesymboliseerd door de flacon 1 Million Lucky, in de lente van 2018 geïntroduceerd. Net zoals het design is ook het idee van de geur edel van karakter. "Leid je leven precies volgens je eigen regels, aarzel niet, grijp je geluk en beleef intensief elk moment.“

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Pruim , Grapefruit , Ozon
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Cederhout, Honing , Kasjmier Hout , Jasmijn , Hazelnoot
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Patchuli , Eikenmos
Geursoort
houtachtig

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne 1 Million Lucky2