Paco Rabanne 1 Million Gift SetI. voor Mannen

Paco Rabanne 1 Million Gift Set  I. voor Mannen
Paco Rabanne 1 Million Gift Set  I. voor Mannen

Code: PAR12014 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Toilette 100 ml + Deodorant Spray 150 ml

Beschrijving Paco Rabanne 1 Million
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal geschenk voor je liefste wederhelft, broer of vader? De parfumset voor mannen Paco Rabanne 1 Million doet gegarandeerd elke man plezier.

Kenmerken:

  • chique uitvoering
  • heel geschikt als cadeau
  • doet elke man plezier

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Deodorant Spray 150 ml

Samenstelling

Geursoort
specerijen, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne 1 Million