Paco Rabanne 1 Million Aftershave Balsem voor Mannen

Paco Rabanne 1 Million Aftershave Balsem  voor Mannen
Paco Rabanne 1 Million Aftershave Balsem  voor Mannen
75 ml
32,80

Code: PAR0010 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Paco Rabanne 1 Million
Samenstelling

Hij kalmeert je huid na het scheren, doet ze heerlijk ruiken en vult de geur uit dezelfde collectie perfect aan. De aftershave Paco Rabanne 1 Million is op maat gemaakt van de moderne man die zich graag goed verzorgt.

Kenmerken:

  • voorkomt huidirritatie
  • regenereert en vitaliseert de huid
  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • is samen met de geur een perfect geschenk

Samenstelling

Consistentie
balsem

Over het merk Paco Rabanne

De parfums van Paco Rabanne worden gekenmerkt door luxe, kwaliteit en geraffineerde extravagantie. De geurcomposities zijn verpakt in originele flacons en zijn net zo bijzonder als leven en werk van de modeontwerper die er zijn naam aan gaf.

Paco Rabanne is het pseudoniem dat Francisco Rabaneda Cuervo roem en rijkdom bracht. De geboren Spanjaard groeide op in Frankrijk, waar hij in meerdere Parijse modehuizen werkzaam was. In 1966 stichtte hij zijn eigen merk. Zijn eclectische modellen van niet-traditionele materialen trokken al snel de aandacht en zo lag de wereld voor Rabanne open.

Drie jaar later werd het eerste parfum van Paco Rabanne gepresenteerd. Daarna volgende tientallen andere geuren, zowel voor mannen als vrouwen. De oorspronkelijke overwegende bloemenessences werden na verloop van tijd aangevuld door houtige en kruidige componenten die de geuren hun beroemde elegantie en sexappeal gaven. Daar kun je ook nu de werkelijk legendarische Paco Rabanne 1 Million mee karakteriseren.

Review Paco Rabanne 1 Million