Oscar de la Renta So de la Renta Gift SetI. voor Vrouwen

Oscar de la Renta So de la Renta Gift Set  I. voor Vrouwen
Oscar de la Renta So de la Renta Gift Set  I. voor Vrouwen
Gift Set I. voor Vrouwen
26,50

Code: OSR0173 | Op voorraad

Eau de Toilette 100 ml + Bodylotion 200 ml

1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Oscar de la Renta So de la Renta
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor vrouwen Oscar de la Renta So de la Renta in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set waarvoor elke vrouw op het eerste gezicht door de knieën gaat.

Kenmerken:

  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Bodylotion 200 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Oscar de la Renta

Oscar de la Renta kwam uit de Dominicaanse Republiek, die hij op 18-jarige leeftijd verliet om in Spanje te gaan studeren. Hier wijdde hij zich aan de schilderkunst aan de Academie van San Fernando in Madrid. Al snel leerde hij zich oriënteren in de wereld van fashion design en begon met het vervaardigen van schetsen voor toonaangevende Spaanse modehuizen.

In zijn werk kwamen zowel exotisme, kleur en licht zaken die zo typerend zijn voor zijn geboorteplaats, evenals zigeunermotieven die geïnspireerd waren door Spanje tot uiting. Zijn eigen bedrijf – Oscar de la Renta Couture – richtte de ontwerper op in 1973 en hij breidde dat vervolgens uit met woningtextiel, herenkleding en parfums.

In 1977 werd het parfum Oscar op de markt gebracht, een geur die onmiddellijk de wereld veroverde. Het merk verwierf een stabiele plek in de parfumerie en Oscar de la Renta wordt vandaag de dag beschouwd als een van de grootste iconen van de Amerikaanse mode.

Review Oscar de la Renta So de la Renta