Oscar de la Renta Pour Lui Eau de Toilette voor Mannen

Oscar de la Renta Pour Lui Eau de Toilette voor Mannen
Oscar de la Renta Pour Lui Eau de Toilette voor Mannen
90 ml
24,40

Code: OSR0005 | Op voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Oscar de la Renta Pour Lui
Samenstelling

De mannelijkheid, kracht en moed die in jou verborgen zitten, haal je met behulp van de eau de toilette voor mannen Oscar de la Renta Pour Lui tevoorschijn. De geur zit barstensvol viriliteit en is een volmaakte benadrukking van je karakter, bij elke stap die je zet.

  • ledergeur
  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • houtachtige geur
  • onderstreept je sexappeal en natuurlijke stoerheid
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Samenstelling
Muskus , Vetiver , Kruidnagel , Droog hout Mengsel , Lavendel , Bergamot
Geursoort
leder

Over het merk Oscar de la Renta

Oscar de la Renta kwam uit de Dominicaanse Republiek, die hij op 18-jarige leeftijd verliet om in Spanje te gaan studeren. Hier wijdde hij zich aan de schilderkunst aan de Academie van San Fernando in Madrid. Al snel leerde hij zich oriënteren in de wereld van fashion design en begon met het vervaardigen van schetsen voor toonaangevende Spaanse modehuizen.

In zijn werk kwamen zowel exotisme, kleur en licht zaken die zo typerend zijn voor zijn geboorteplaats, evenals zigeunermotieven die geïnspireerd waren door Spanje tot uiting. Zijn eigen bedrijf – Oscar de la Renta Couture – richtte de ontwerper op in 1973 en hij breidde dat vervolgens uit met woningtextiel, herenkleding en parfums.

In 1977 werd het parfum Oscar op de markt gebracht, een geur die onmiddellijk de wereld veroverde. Het merk verwierf een stabiele plek in de parfumerie en Oscar de la Renta wordt vandaag de dag beschouwd als een van de grootste iconen van de Amerikaanse mode.

Review Oscar de la Renta Pour Lui