Orlane Eye Makeup

Cosmetica Set I.

Orlane Eye Makeup Cosmetica Set  I.
Orlane Eye Makeup Cosmetica Set  I.
35,90

Code: ORL00151 | Meer dan 5 st. in voorraad

Set bevat: Volume Care Mascara 7 ml + Dual-Phase Makeup Remover 100 ml + Anagenèse Essential Time-Fighting Eye Care 3 ml

1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
woensdag 24-7-2019
Orlane Eye Makeup
| 35,90

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Cosmetica Set

Over het merk Orlane

De Franse ""haute-cosmetique"" Orlane vertegenwoordigt luxe cosmetica van de hoogste kwaliteit, die zich op de strijd tegen huidveroudering richt. De laboratoria van Orlane combineren de laatste wetenschappelijke inzichten met de knowhow die door de schoonheidsinstituten van het bedrijf zijn verworven. Vanwege de buitengewone effectiviteit van zijn producten heeft het merk Orlane miljoenen aanhangers over de hele wereld.

Elke ingrediënt is geselecteerd met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Vervolgens is het verwerkt en effectief gedoseerd om de beste resultaten te bereiken. Het concept van het merk is gebaseerd op het potentieel van de huid om zichzelf te herstellen. De samenstelling van de huidverzorgingsproducten van Orlane is daarom ontworpen om zichzelf te herstellen en om de huideigen natuurlijke mechanismen die met de leeftijd verzwakt raken, te herstellen.

De cosmetica van Orlane biedt verschillende productlijnen, waaruit ook degenen met de hoogste eisen het juiste artikel zullen kunnen kiezen. In de portfolio van het merk vind je producten voor verschillende huidtypes, met inbegrip van de allergevoeligste. Ook de collectie tegen huidveroudering is populair, net zoals de make-up removers. Tegelijkertijd veronachtzaamt Orlane de lichaamsverzorging of de decoratieve make-up met verzorgende effecten niet. Last but not least bekoort Orlane met zijn kostbare parfums.