Oral BVitality 100 CrossAction White Box Elektrische Tandenborstel

1×
Oral B Vitality 100 CrossAction White Box Elektrische Tandenborstel
Oral B Vitality 100 CrossAction White Box Elektrische Tandenborstel

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: ORB03598

De oscillerende borstel Oral B Vitality 100 CrossAction White Box is geschikt voor het bestrijden van tandplak en bestrijdt ongewenste verkleuring van het tandoppervlak.

Kenmerken:

  • verwijdert tandplak
  • is compatibel met een breed scala aan opzetborstels
  • geeft een optimale reinigingstijd aan

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.