Oral B Super Floss

Dentale Flosdraad voor Beugels en Implantaten

Oral B Super Floss Dentale Flosdraad voor Beugels en Implantaten
3,90

Je bespaart 10%
Smaak Mint 50 st
3,50

Code: ORB1503 | Meer dan 20 st. in voorraad

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

st
GLS
donderdag 23-5-2019
Oral B Super Floss
Smaak Mint 50 st | 3,50

Beschrijving van de cosmetica Oral B Super Floss

Flosdraad Oral B Super Floss is een belangrijke aanvulling op de interdentale zorg. Helpt bacteriën daar te bestrijden waar de tandenborstel niet terechtkomt.

Kenmerken:

  • verwijdert tandplak onder de tandvleeslijn
  • heeft voorgesneden vezels
  • verwijdert voedselresten

Hoe te gebruiken:
Gebruik na een normale tandreiniging om de interdentale ruimtes finaal te reinigen of na het eten om de vastgeklemde etensresten tussen de tanden te verwijderen.

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.