Oral BStar Wars Elektrische Tandenborstel(met Etui )

Oral B Star Wars Elektrische Tandenborstel  (met Etui )
Oral B Star Wars Elektrische Tandenborstel  (met Etui )
Elektrische Tandenborstel (met Etui )

Code: ORB02997 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Oral B Star Wars
Kenmerken

De elektrische tandenborstel Oral B Star Wars reinigt kindertandjes snel, zacht en op betrouwbare wijze.

Kenmerken:

  • het maakt de tanden van kinderen schoon, zelfs op slecht toegankelijke plaatsen
  • het poetsen is gemakkelijk, snel en leuk
  • heeft een vrolijk, voor kinderen geschikt ontwerp

Hoe te gebruiken:
Gebruik een kindertandpasta voor een perfecte reiniging om de efficiëntie van de borstel te vergroten. Plaats de tandenborstel geleidelijk bij de afzonderlijke tanden, oefen geen druk uit en laat de borstel werken.

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu
Set variant
Gift Set

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.

Review Oral B Star Wars