Oral BStages Power DB4K Cars Kinder Tandenborstel op batterijen Soft

Oral B Stages Power DB4K Cars Kinder Tandenborstel op batterijen Soft
Oral B Stages Power DB4K Cars Kinder Tandenborstel op batterijen Soft
3+

Code: ORB1398 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Geniet van shoppen en krijg de 10% korting op alle parfums en cosmetische producten met de code notino. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Oral B Stages Power DB4K Cars
Kenmerken

De elektrische tandenborstel Oral B Stages Power DB4K Cars versterkt bij de kinderen spelenderwijs hun hygiënische gewoonten en het dagelijks tandenpoetsen wordt leuk.

Kenmerken:

  • reinigt snel, zacht en betrouwbaar je tanden
  • comfortabel en gemakkelijk in de hand te houden
  • zorgt zachtjes voor het tandvlees
  • heeft een ingebouwde timer
  • heeft een eenvoudige bediening
  • aantrekkelijk kindermotief

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Batterij

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.

Review Oral B Stages Power DB4K Cars