Oral BPulsonic Slim One 1000 Silver Sonische Tandenborstel

Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver Sonische Tandenborstel
Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver Sonische Tandenborstel

Code: ORB02967 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
20% korting op geselecteerde merken met de code notino20 De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Beschrijving Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver
Kenmerken

Je hoge eisen voor tandenverzorging kun je ook op reis behouden. De sonische tandenborstel Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver is dankzij zijn ultra dunne vorm en zeer lage gewicht ideaal voor thuis en op reis. De tandenborstel gebruikt een fijne sonische technologie met meer dan 27000 trillingen per minuut en verwijdert tandplak veel beter dan een klassieke tandenborstel.

De verlengde opzetstuk heeft langere haartjes in het midden om de oppervlakkige vlekken goed te kunnen verwijderen. Je kunt kiezen tussen twee reinigingsprogramma's en de optimale reinigingstijd wordt bijgehouden door een handige timer die elke 30 seconden zacht vibreert.

Eigenschappen:

 • verwijdert perfect tandplak
 • zacht voor tanden en tandvlees
 • verwijdert oppervlakkige vlekken op een milde manier
 • het ultra dunne handvat past goed in de hand
 • houdt de aanbevolen reinigingstijd van 2 minuten bij
 • geschikt voor thuis en op reis

Technische specificaties:

 • meer dan 27000 trillingen per minuut
 • 2 reinigingsprogramma's: programma voor alledaagse reiniging en een zacht programma voor milde reiniging
 • ingebouwde timer 4x 30 s
 • gaat tot 7 dagen mee op 1 volledige lading
 • vervagende blauwe kleur van de haartjes – signaleert dat de opzetborstel moet worden vervangen
 • oplader

Hoe te gebruiken:
Bevestig de opzetborstel op de tandenborstel, maak hem nat en breng de tandpasta aan. Kies het reinigingsprogramma, doe de tandenborstel in je mond en zet hem aan. Reinig je mondholte tand voor tand. Gebruik niet te veel druk. Zachte trillingen zullen je waarschuwen om naar het volgende deel van de mondholte te gaan. Spoel de tandenborstel na gebruik grondig af onder stromend water en laat hem drogen. Vervang de opzetborstel ongeveer elke 3 maanden.

Gedetailleerde instructies

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.

Review Oral B Pulsonic Slim One 1000 Silver