Oral B Pulsonic Slim Luxe 4200 Platinum

Sonische Tandenborstel

Oral B Pulsonic Slim Luxe 4200 Platinum Sonische Tandenborstel
Oral B Pulsonic Slim Luxe 4200 Platinum Sonische Tandenborstel
S411.523.3X
108,50

Code: ORB02969 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 27-5-2019
Oral B Pulsonic Slim Luxe 4200 Platinum
S411.523.3X | 108,50

Beschrijving van de cosmetica Oral B Pulsonic Slim Luxe 4200 Platinum

De sonische tandenborstel Oral B Pulsonic werkt volgens het principe van sonische trillingen die zorgen voor een fijne, maar effectieve beweging en circulatie.

Kenmerken:

  • helpt de tanden natuurlijk witter te houden
  • voorkomt de vorming van tandsteen en cariës
  • heeft een ingebouwde timer

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Instructies vind je HIER

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.