Oral B Pro-Expert Dentale Flosdraad

 • Oral B Pro-Expert Dentale Flosdraad
   meer

  Varianten Oral B Pro-Expert

  • Oral B Pro-Expert Dentale Flosdraad Smaak Cool Mint 25 mDentale Flosdraad 

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Smaak Cool Mint 25 m
   Code: ORB1380

   Breng mij op de hoogte

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving Oral B Pro-Expert

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Flosdraad Oral B Pro-Expert Pro-Expert is een belangrijke aanvulling op de interdentale zorg. Helpt bacteriën daar te bestrijden waar de tandenborstel niet terechtkomt.

  Kenmerken:

  • verwijdert tandplak onder de tandvleeslijn
  • Garandeert zachtheid voor het tandvlees
  • verwijdert voedselresten
  • glijdt gemakkelijk tussen de tanden

  Hoe te gebruiken:

  Gebruik na een normale tandreiniging om de interdentale ruimtes finaal te reinigen of na het eten om de vastgeklemde etensresten tussen de tanden te verwijderen.

  Omhoog

  Over merk Oral B

  De cosmetica van Oral-B | De ontwerpe van de eerste tandenborstel met fijne en afgeronde vezels is ook de oprichter van het wereldberoemde merk Oral-B. We hebben het over de Californische tandarts Robert Huston en de aanvang van het bestaan van Oral-B, die teruggaat tot 1950. De tandenborstel Oral-B Classic was in 1969 werkelijk grensverleggend. Hij werd gebruikt door Neil Armstrong vóórdat de eerste historische stappen van de mens op de maan werden gezet.

  Sinds 2006 maakt het merk Oral-B deel uit van de multinational Procter & Gamble. Oral-B representeert tegenwoordig met name handmatige en elektrische tandenborstels voor kinderen en volwassenen, interdentale producten, zoals tandzijde, en monddouches. De tandenborstels van Oral-B worden door de meeste tandartsen gebruikt.

  Waarom is nu juist Oral-B merk synoniem geworden voor kwaliteit in de tandheelkundige zorg? De producten van Oral-B staan bekend om de superieure kwaliteit, die bij correct gebruik, een luxueus comfort en een superieure verzorging van uw tanden en de mondholte verschaffen. Als je tanden zonder cariës, maar met gezond tandvlees en een gevoel van zuiverheid en frisheid wilt hebben, vertrouw dan op dit gerenommeerde en bewezen merk.

  Omhoog

  Beoordeling Oral B Pro-Expert

  Wat vind je van Oral B Pro-Expert ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu