Oral B Precision Clean EB 20 Vervangende Opzetstuk voor Tandenborstel8st.

Oral B Precision Clean EB 20 Vervangende Opzetstuk voor Tandenborstel 8st.
Oral B Precision Clean EB 20 Vervangende Opzetstuk voor Tandenborstel 8st.
31,50

Code: ORB1404 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 25-6-2021
Afhaallocaties
vrijdag 25-6-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 24-6-2021

Beschrijving Oral B Precision Clean EB 20

Ontdek een volledig nieuw niveau van mondhygiëne en verwijder tot 100 % meer tandplak dan met een gewone tandenborstel. Het ontwerp van het vervangende opzetstuk Oral B Precision Clean EB 20 is geïnspireerd op eersteklas professionele hulpmiddelen van tandartsen. De lange borstelharen reinigen nauwkeurig het oppervlak van elke tand, ook in de ruimtes tussen de tanden. De weg naar een volmaakt gezonde glimlach was nog nooit zo eenvoudig!

Eigenschappen:

 • verwijdert tot 100% meer tandplak dan een klassieke, manuele tandenborstel
 • helpt om de mondholte schoon te houden
 • houdt het tandvlees gezond
 • dankzij de vorm kan het volledige tandoppervlak gepoetst worden
 • verwijdert doeltreffend tandplak, ook diep in de interdentale ruimtes
 • de borstelkop toont door middel van kleurverandering wanneer het tijd is om hem te vervangen

Technische specificaties:

 • compatibel met alle elektrische tandenborstels van Oral B, behalve Oral B Pulsonic
 • 3D-reinigingstechnologie – creëert tot 48 000 vibraties per minuut
 • Indicator borstelharen – wijst door middel van kleurverandering op de noodzaak om het opzetstuk te vervangen

Hoe te gebruiken:
Zet de vervangende borstelkop Oral B Precision Clean EB 20 op je elektrische Oral B tandenborstel. Doe er tandpasta op en poets je tanden en mondholte zoals je gewend bent. Na 3 tot 4 maanden verbleken de borstelharen in het midden, wat wijst op de noodzaak om het opzetstuk te vervangen.

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.

Review Oral B Precision Clean EB 20