Oral B Oxyjet MD20

Cosmetica Set I.

Oral B Oxyjet MD20 Cosmetica Set  I.
Oral B Oxyjet MD20 Cosmetica Set  I.
Cosmetica Set I.
53,60

Code: ORB2813 | 1 stuk(s) op voorraad

Set bevat: Oxyjet MD20 Oral Shower + Pro-Expert Mouthwash 500 ml

st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Koop een product in de categorie mondverzorging en als cadeau ontvangt je een MEDIBLANC mini-tandpasta met whitening effect.
GLS
vrijdag 21-6-2019
Oral B Oxyjet MD20
Cosmetica Set I. | 53,60

Kenmerken

Set variant
Cosmetica Set
Soort aansluiting
Netstroom

Over het merk Oral B

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.