Oral BGenius 10000 Rose Gold Special Edition Elektrische Tandenborstel

Oral B Genius 10000 Rose Gold Special Edition Elektrische Tandenborstel
Oral B Genius 10000 Rose Gold Special Edition Elektrische Tandenborstel
210,32

1 stuk(s) op voorraad | Code: ORB03550

Kan gebruikt worden met alle Oral B handvatten, behalve met het model Pulsonic.

1
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
Niet toegestaan

De oscillerende elektrische tandenborstel Oral B Genius 10000 Rose Gold Special Edition maakt het gemakkelijker voor je om dagelijks te vechten met tandplak en geeft je een stralendere glimlach.

Kenmerken:

  • bleekt de tanden op natuurlijke manier
  • verwijdert tandplak
  • is voorzien van een druksensor
  • reinigt tand na tand

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Soort aansluiting
Accu

Het merk Oral B betekent comfort en eersteklas verzorging op het gebied van de dentale hygiëne. De producten van Oral B zijn bekend om de topkwaliteit die in de verzorging van het gebit en de mondholte uitstekende resultaten garandeert. Een kwaliteitstandenborstel of tandzijde zijn namelijk de beste hulpmiddelen om een mooie en gezonde glimlach te krijgen.

De oprichter van het merk is de Californische tandarts Robert Huston, die in 1950 als eerste bij de tandenborstel de klassieke harde nylonvezels die vanaf 1938 in gebruik waren, verving door fijne en afgeronde vezels. Dit werd een mondiaal fenomeen en het merk Oral B werkt marktleider op dit gebied.

Tegenwoordig is Oral B eenduidig synoniem met kwaliteit in de gebitsverzorging. De elektrische tandenborstel Oral B reinigt niet alleen grondig het gebit, maar masseert gelijktijdig het tandvlees, wat een weldadige invloed heeft om de goede functionering ervan. Als je tanden zonder gaatjes, gezond tandvlees en werkelijk een schoon en fris gevoel wilt, dan is een tandenborstel van Oral B de juiste keus.