OlaplexN°0 Intensive Bond Building Intensief Haarkuur met Regenererende Werking

Olaplex N°0 Intensive Bond Building Intensief Haarkuur met Regenererende Werking
Olaplex N°0 Intensive Bond Building Intensief Haarkuur met Regenererende Werking
155 ml
27,90

Code: OLP03371 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-11-2021
Afhaallocaties
dinsdag 2-11-2021
UPS Air Mail
maandag 1-11-2021

Beschrijving Olaplex N°0 Intensive Bond Building
Kenmerken

Is je haar zichtbaar beschadigd? Heb je het gevoel dat het er nooit meer beter uit gaat zien? Geef het nog niet op! De intensieve haarkuur met regenererende werking Olaplex N°0 Intensive Bond Building doet wonderen terwijl je wacht. Het is een onderdeel van een tweestappenbehandeling waarna je haar er mooier, sterker en als herboren uit gaat zien - zoals je op het eerste gezicht én gevoel zal merken.

Eigenschappen:

  • zorgt voor intense regeneratie van de haarvezels
  • herstelt duidelijk zichtbaar beschadigd haar
  • maakt deel uit van een tweestappenbehandeling
  • bereidt het haar voor op verdere verzorging
  • versterkt de haarstructuur

Ingrediënten:

  • vrij van fosfaten, ftalaten en sulfaten
  • veganistisch product

Aanbrengen:
Doe de haarkuur Olaplex N°0 Intensive Bond Building op droog haar en smeer grondig uit. Laat 10 minuten inwerken. Breng daarna Olaplex No.3 Hair Perfector aan en laat opnieuw 10 minuten inwerken. Was je haar daarna met een shampoo en conditioner van hetzelfde merk.

Kenmerken

Haartype
alle haartypen
Effect
Dichtheid en vitaliteit, Regeneratie, Voedend
Type hoofdhuid
alle hoofdhuidtypen
Haarproblemen
overbelast

Over het merk Olaplex

Het merk Olaplex omvat bijzonder originele haarcosmetica, waarmee je schade aan het haar tijdens het verven voorkomt. Dit is een unieke chemische formule die verbroken disulfidebindingen kunnen vermenigvuldigen en herstellen. Je haar verven is nog nooit zo veilig geweest!

De oprichters van het merk Olaplex zijn Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, 's werelds meest vooraanstaande experts op materialengebied en in de scheikunde. Samen hebben ze een chemische ingrediënt uitgevonden die geen siliconen en minerale oliën bevat, en de gebroken bindingen in het haar herstelt tijdens de chemische behandeling en erna.

We mogen zeggen dat Olaplex permanente veranderingen doorgevoerd heeft in de kappersbranche. Van dit merk wordt veel gebruik gemaakt in kapsalons, die de nadruk leggen op de kwaliteit van de geleverde producten en op de kwaliteit van hun werk.

Review Olaplex N°0 Intensive Bond Building