Nuxe SunBruiningsspray voor Lichaam en Gezicht

Nuxe Sun Bruiningsspray  voor Lichaam en Gezicht
Nuxe Sun Bruiningsspray  voor Lichaam en Gezicht
Uitverkoop
SPF 50 150 ml
21,40

Code: NUX02069 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Nuxe Sun
Kenmerken

Het beschermende zonnebrandmiddel is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • beschermt de huid tegen voortijdige veroudering
  • beschikt over een zeer goede bescherming tegen de zon
  • geeft de huid de nodige hydratatie

Hoe te gebruiken:
Spreid een dunne laag uit op de huid van je hele lichaam voor het verblijf in de zon. Breng aan op schone huid voor het verblijf in de zon. Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Consistentie
spray
Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
alle huidtypen
Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)

Over het merk Nuxe

De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.

Review Nuxe Sun