Nuxe Rêve de Miel

Voedende en Hydraterende Nachtcrème voor Droge Huid

Nuxe Rêve de Miel Voedende en Hydraterende Nachtcrème  voor Droge Huid
50 ml
21,70

Code: NUX1159 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Nuxe Rêve de Miel
50 ml | 21,70

Beschrijving van de cosmetica Nuxe Rêve de Miel

De huid moet ook 's avonds worden verzorgd. De nachtverzorging Nuxe Reve de Miel verzorgt de huid tijdens de slaap en biedt alles wat deze nodig heeft.

Kenmerken:

  • regenereert en vitaliseert
  • voedt in de diepte
  • laat de huid fluweelzacht achter
  • het product is niet-comedogeen

Hoe te gebruiken:
Breng aan op de gereinigde huid en masseer in met fijne bewegingen. Gebruik elke avond regelmatig.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Kalmerend
Huidtype
droog, gevoelig
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
gevoelig & allergisch
Wanneer te gebruiken
nacht

Over het merk Nuxe

De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.