Nuxe Prodigieux

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Nuxe Prodigieux Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Nuxe Prodigieux Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
200 ml
14,80

Code: NUX1760 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 27-5-2019
Nuxe Prodigieux
200 ml | 14,80

Beschrijving van het parfum Nuxe Prodigieux

De bodymilk Nuxe Prodigieux is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Nuxe

De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.

Beoordeling Nuxe Prodigieux

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!