Nuxe Nuxuriance Ultra Voedende Verjongende Crème voor Droge tot Zeer Droge Huid

 • Nuxe Nuxuriance Ultra Voedende Verjongende Crème voor Droge tot Zeer Droge Huid
   meer

  1 product variant € 35,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het transportbedrijf

  Varianten Nuxe Nuxuriance Ultra

  • Nuxe Nuxuriance Ultra Voedende Verjongende Crème voor Droge tot Zeer Droge Huid  50 mlVoedende Verjongende Crème voor Droge tot Zeer Droge Huid  

   Meer dan 20 st op voorraad in ons magazijn

   50 ml
   Code: NUX1747

    35,90

  Omhoog

  Over merk Nuxe

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Consistentie

  Crème

  Huid

  Droog, Zeer Droog

  Leeftijd

  Rijpe Huid, Rimpels

  Volgens Huidproblemen

  Versteviging & Lifting, Voeding & Dehydratatie

  Het merk Nuxe werd opgericht in de vroege jaren '50 in Frankrijk. Een echt keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf kwam echter in 1989, toen het werd overgenomen door Aliza Jabes, een aanhanger van de aroma- en de lichttherapie. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van dit merk.

  De naam Nuxe is een combinatie van de woorden "Nature" en "Luxury", en juist deze woordcombinatie weerspiegelt de aard van de producten van dit merk. De cosmetica bevat geen parabenen, minerale oliën of grondstoffen van dierlijke oorsprong (behalve producten van honingbijen).

  Het bedrijf Nuxe houdt zich actief bezig met onderzoek, zodat het beschouwd wordt als leider op het gebied van de cosmetische wetenschap. Alle producten worden ontwikkeld met originele methoden op basis van de kennis van de moderne plantkunde. De artikelen van Nuxe trekken vooral mensen aan die lijden aan eczeem of acne, em degenen die iets aan hun rimpels willen doen.

  Omhoog

  Beoordeling Nuxe Nuxuriance Ultra

  Wat vind je van Nuxe Nuxuriance Ultra ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Menu