Nuxe My Beauty Essentials

Travel-set I. (voor Gezicht en Lichaam )

Nuxe My Beauty Essentials Travel-set I. (voor Gezicht en Lichaam )
Nuxe My Beauty Essentials Travel-set I. (voor Gezicht en Lichaam )
Nieuw
13,90

Code: NUX03012 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Body Melting Shower Gel 30 ml + Crème Fraîche de Beauté 48hr Moisturising Cream Normal Skin 15 ml + Huile Prodigieuse Multi-purpose Dry Oil 10 ml + Cleansers and Make-up Removers Gentle Exfoliating Gel 15 ml + Rêve de Miel Hand and Nail Cream 15 ml + Cosmetic Bag

st
Cadeautje voor jou
Parfumverstuiver als cadeau bij een aankoop boven de € 50. Kies een kleur in het winkelmandje.
PostNL
maandag 24-6-2019
Nuxe My Beauty Essentials
| 13,90

Kenmerken

Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Travel-set

Over het merk Nuxe

De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.