Nuxe My Beauty EssentialsTravel-set I. (voor Gezicht en Lichaam ) voor Vrouwen

Nuxe My Beauty Essentials Travel-set I. (voor Gezicht en Lichaam ) voor Vrouwen
Nuxe My Beauty Essentials Travel-set I. (voor Gezicht en Lichaam ) voor Vrouwen

Code: NUX03012 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Body Douchegel 30 ml + Crème Fraîche de Beauté Kalmerende en Hydraterende Crème voor Normale Huid 15 ml + Huile Prodigieuse Multifunctionele Droge Olie voor Gezicht, Lichaam en Haar 10 ml + Cleansers and Make-up Removers Reinigingspeeling 15 ml + Rêve de Miel Hand en Nagelcrème voor Droge Huid 15 ml + cosmetica tas

Cadeautje voor jou
Bij een besteding boven de € 50 kan je in het winkelmandje kiezen uit 12 geweldige opties als cadeau.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou

Kenmerken

Leeftijd
alle leeftijden
Set variant
Travel-set

Over het merk Nuxe

De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.