Nuxe MenScheergel tegen Jeuk en Geirriteerde Huid

Nuxe Men Scheergel  tegen Jeuk en Geirriteerde Huid
Nuxe Men Scheergel  tegen Jeuk en Geirriteerde Huid
150 ml
9,20

Code: NUX1210 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 4-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Nuxe Men
Kenmerken

Het scheerpreparaat Nuxe Men Men zorgt voor een soepel verloop van je scheerroutine.

Kenmerken:

  • voorkomt huidirritatie
  • zorgt voor het gemakkelijke scheren
  • regenereert en vitaliseert de huid
  • verfrist aangenaam

Hoe te gebruiken:
Breng een geschikte hoeveelheid van het product aan op het natte gezicht en de hals. Strijk gelijkmatig en grondig uit met cirkelvormige bewegingen totdat zich schuim vormt. Spoel grondig af na het scheren.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
voor alle huidtypes
Effect
Kalmerend

Over het merk Nuxe

De cosmetica van Nuxe combineert de kracht van de natuur, de doeltreffendheid van de wetenschap en de streling van de zintuigen voor maximaal gebruiksplezier. Dit alles wordt weerspiegeld in de naam van het merk dat ontstaan is door de combinatie van de woorden “natuur” en “luxe”, en is ook in alle producten van Nuxe terug te vinden. Nuxe cosmetica bevat geen parabenen en geen minerale oliën.

Het merk Nuxe ontwikkelde zich geleidelijk sinds het begin van de jaren 50. Maar het merk werd pas echt leven ingeblazen door Aliza Jabès, fan van de aromatherapie en later ook de oprichtster van het concept Nuxe Spa. Het eerste product dat ze zelf ontwierp, de droge olie Nuxe Huile Prodigieuse®, werd meteen een groot succes en is nu een iconisch product van het merk.

Het bedrijf Nuxe is actief betrokken bij de onderzoeksactiviteit en alle producten zijn ontwikkeld met behulp van oorspronkelijke methoden op basis van kennis van de moderne plantkunde. Nuxe olie wordt tegenwoordig aangevuld door een complexe reeks van producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam en de parfum Nuxe is geïnspireerd door de karakteristieke geur van de legendarische droge olie.

Review Nuxe Men