NOVELLISTABlue Fortune Eau de Parfum voor Mannen

1×
NOVELLISTA Blue Fortune Eau de Parfum voor Mannen
NOVELLISTA Blue Fortune Eau de Parfum voor Mannen
Gratis verzending
75 ml
78,60

Op voorraad | Code: NVL04273
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Als je houdt van avontuur, ga het dan tegemoet! De eau de parfum NOVELLISTA BLUE FORTUNE geeft je de nodige moed en energie en wordt al snel jouw onmisbare metgezel. Met deze geur kan je elke situatie aan, en met buitengewone elegantie. 

  • chypregeur voor mannen met fruitige noten
  • laat je elk avontuurlijk moment voluit beleven
  • gecreëerd door parfumeur Christian Vermorel

Samenstelling van de geur
Een volmaakt gevoel van frisheid krijg je van de initiële combinatie van limoenolie met de zuivere, licht-bittere geur van jeneverbes aangevuld met de warme tonen van acorus. Daarna trekt de zuivere, elegante essence van roos met subtiele jasmijn en cypergras de aandacht. Essentiële olie van elemi, cederhout en patchoeli zorgen voor tonen die bijna zo diep zijn als de zee.

Inspiratie voor de geur: de Graaf van Monte-Cristo
Het verhaal van de Graaf van Monte-Cristo van de Franse schrijver Alexandre Dumas behandelt thema’s als het menselijke gedrag en zeden, eer en avontuur. Hij beschrijft het verlangen naar vrijheid en roert ook het thema van de waarde van rijkdom aan. Dit krachtige verhaal dat menig lezer meesleurt, vormde de inspiratie voor deze eau de parfum die met dezelfde intensiteit je zinnen bekoort.

De geur NOVELLISTA BLUE FORTUNE munt niet alleen uit door zijn verhaal, maar ook door zijn bestendigheid. Dit is te danken aan de natuurlijke etherische olie in de zuiverste vorm, evenals andere kostbare ingrediënten en essentiële oliën. En dat alles in een hoge concentratie.

Verzamel alle exclusieve NOVELLISTA geuren
Spreekt deze geur je aan? Loop dan ook andere parfums van het merk NOVELLISTA niet mis. Gerenommeerde parfumeurs uit het Franse Grasse hebben in totaal 10 unieke geurcomposities samengesteld die geïnspireerd zijn op literaire klassiekers van wereldniveau. Zo heb je voor elk moment van het leven altijd een gepaste geur die elke belevenis nieuw en ongewoon maakt. Jouw parfum, jouw verhaal.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Jeneverbessen , Kalmoes , Limoen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn , Roos , Cyperus
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Cederhout, Elemi
Geursoort
fruitig, cypre