Notino Discovery Box Bold fragrances womenGift Setvoor Vrouwen

Notino Discovery Box Bold fragrances women Gift Set  voor Vrouwen
Notino Discovery Box Bold fragrances women Gift Set  voor Vrouwen
Nieuw
Gift Set voor Vrouwen
6,00

Code: VZR12177 | Op voorraad

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum 1,2 ml + Chloé Nomade Eau de Parfum 1,2 ml + Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 1,5 ml + Paco Rabanne Olympéa Legend Eau de Parfum 1,5 ml + Korloff Lady Intense Eau de Parfum 1,5 ml

1
PostNL
donderdag 27-2-2020
UPS Air Mail
Not allowed
  • Samenstelling
  • Over het merk
  • Review

Samenstelling

Geursoort
overige
Set variant
Gift Set

Over het merk Notino

Al meer dan 15 jaar bewegen wij ons in de beautywereld en gedurende die tijd hebben wij veel ervaring en ideeën opgedaan. Onze producten zijn geïnspireerd op onze kopers, die evenveel van beauty houden als wijzelf en met weinig geen genoegen nemen.

Wij, Notino, willen de beste kwaliteit aanbieden aan de meeste meest voordelige prijzen. Ons team ontwerpt originele, trendy producten voor elke gelegenheid; van praktische cosmetica-items en reissets tot op maat gemaakte diensten zoals het graveren van parfums en luxe geschenkverpakkingen. We luisteren naar wat jouw behoeften zijn en weten dat functionele en goed uitgedachte cosmetica-accessoires bij jou hun plaats vinden. Ons doel is om beauty voor iedereen toegankelijk te maken.

Alle producten zijn enkel en exclusief te vinden bij Notino, waar wij onophoudend werken aan de uitbreiding van onze portfolio en aan nieuwe, innoverende processen.

Review Notino Discovery Box Bold fragrances women