Nivea Sun Protect & BronzeDroge Olie voor Bruinen SPF 30

Nivea Sun Protect & Bronze Droge Olie voor Bruinen SPF 30
Nivea Sun Protect & Bronze Droge Olie voor Bruinen SPF 30
200 ml
12,40

Code: NIV1720 | Meer dan 5 st. in voorraad
1

Er zijn producten toegevoegd aan je winkelmandje

Nivea Sun Protect & Bronze Droge Olie voor Bruinen SPF 30 200 ml
| 1 st | 12,40
PostNL
dinsdag 19-11-2019
UPS Air Mail
dinsdag 19-11-2019

Product beschrijving Nivea Sun Protect & Bronze

Het beschermende zonnebrandmiddel Nivea Sun Protect & Bronze is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • versnelt het natuurlijke proces van het zonnebaden
  • het product is waterbestendig

Hoe te gebruiken:
Breng voor het verblijf in de zon een toereikende hoeveelheid aan op de huid van het hele lichaam. Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
droge olie
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.

Review Nivea Sun Protect & Bronze

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!