Nivea Protect & CareGift SetV.

Nivea Protect & Care Gift Set  V.
Nivea Protect & Care Gift Set  V.
Nieuw
21,00

Code: NIV04733 | Op voorraad

Hydraterende After Shave Balm 100 ml + Scheergel 200 ml + Antitranspirant Roller 50 ml + Lippenbalsem 4,8 gr + cosmetica tas

1
PostNL
donderdag 23-1-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 22-1-2020
  • Samenstelling
  • Over het merk
  • Review

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Verpakkingssoort
Deo Roll-on
Set variant
Gift Set
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.

Review Nivea Protect & Care